AĞRI / MERKEZ - Cemil Meriç Ortaokulu

YARIŞMA/ORTAOKUL

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizle "Bilen Oturur Etkinliği"öğrencilerin yeni kelimeleri öğrenmelerine ve aktif katılımlarını teşvik ederek dikkatlerini sürdürmelerine yardımcı olabilecek eğlenceli ve etkili bir dil öğrenme yöntemidir.

Bu etkinlik, öğrencilerin hem eş anlamlıları öğrenmelerine hem de aktif bir şekilde katılımlarıyla dikkatlerini sürdürmelerine yardımcı olacaktır. Öğrencilerimizle eğlenceli bir öğrenme deneyimi sağladık.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi’nde kapsamında okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri öncülüğünde pano etkinlikleri ile dilimizin zenginlikleri ve çeşitliliği yansıtılmaya çalışıldı. Bu projenin yürütülmesinde katkı sağlayan öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca çalışmalarıyla destek veren öğrencilerimize de teşekkür ederiz.

#Dilimizinzenginlikleri

BİLİM DOLU GÜNLER BİLİM ŞENLİĞİ